Start | Tjänster | Utbildning

Utbildning

Oavsett om du är ny eller befintlig kund till Kodmyran finns det alltid mer att lära om vår plattform och om e-handel. Hos oss hittar du alltid en utbildning som passar för dina behov.
 

Startutbildning

För att du ska lära dig hur du snabbt kommer igång och jobbar enkelt och effektivt med din butik håller vi grundläggande utbildningar. Vi går tillsammans igenom din butik och hur du jobbar med den på effektivast möjliga sätt.
 
Målet med startutbildningen är att gå igenom de grundläggande funktioner som finns så att du kan bygga upp din butik och därefter ta emot och hantera din första betalda order helt utan problem.
 
 

Fördjupning och skräddasydda utbildningar

Självklart finns det många funktioner i Kodmyran Commerce som du kan vilja fördjupa dig i för att få ut det mesta av plattformen. Vi kan tillhandahålla många olika kurser efter önskemål där du kan fördjupa dina kunskaper. Kontakta oss för ett förslag!
 
 

Allmänt

Våra utbildningar görs via Skype eller om du hellre vill besöka oss, i våra lokaler i Sundsvall. Utbildningen kan även hållas i era lokaler om så önskas. Kontakta oss med dina önskemål.
 
 
 
Kontakta oss!
 
 
Hör av dig om våra tjänster!