Marknadsföring

Syns du inte så finns du snart inte!

Marknadsföring är en mycket viktig del av att få sin e-handel att fungera. Kodmyran erbjuder en rad tilläggstjänster inom marknadsföring.

Sökordsanalys och Adwordsuppsättning

Endast för dig som har en totallösning med Kodmyran Commerce samt Storefront

Att jobba med AdWordsannonsering, (som annonsering på Google kallas), är nästan ett måste i dag för att synas på Google så att kunderna hittar till din webbutik. Adwords är ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att synas på Google.

Du annonserar på olika sökord och priset för varje ord varierar beroende på konkurrensen. När någon söker efter ett ord på Google som du valt att annonsera på så visas din annons. När besökaren klickar på annonsen och därmed slussas över till din butik så betalar du.

Att du alltså bara betalar när någon klickar på annonsen och du får besökare till din webbshop är en av de stora fördelarna med AdWords. En annan fördel är att det är enkelt att följa upp annonseringen och mäta att din annonskampanj verkligen ger ett bra resultat med klirr i kassan som följd.

Detta Paket är till för dig som snabbt vill komma igång med Adwords och vill ha hjälp att lägga upp dina första kampanjer, men som sedan vill sköta annonseringen själv.

Vi startar upp ett Adwordskonto åt dig, ser till att alla e-handelsspårning är uppsatt. Vi går igenom din sajt och gör en sökordsanalys för att därefter göra kampanjer och upp till 20 annonser beroende på behov.

Observera att detta är en grundläggande uppsättning av adwordskonto samt en sökordsanalys för att du ska kunna prova på och komma igång, för mer avancerad hjälp rekommenderas byråer som enbart jobbar med detta.

Uppstart Googlesynlighet

Endast för dig som har en totallösning med Kodmyran Commerce samt Storefront

Syns du inte på Google i dag så finns du snart inte!

Det finns två sätt att synas på Google i dag, dels genom s.k AdWordsannonsering där du syns enbart i den betalda träfflistan, och dels genom att synas i den organiska träfflistan. Det bästa är naturligtvis att synas på bägge ställena.

Det här paketet är till för dig som vill få hjälp med att se till att din butik får bästa möjliga förutsättningar att synas på Google i den organiska träfflistan. Det här är själva grunden till, eller förutsättningen för, att kunna jobba med det man i dagligt tal kallar SEO eller sökmotoroptimering. SEO är ett sätt att försöka jobba med och förstå Googles algoritmer så att man genom att anpassa sig till dem syns så högt upp i den organiska träfflistan som möjligt

I detta paket hjälper vi dig med att:

 • Se till att butikens sidor indexeras på Google
 • Grundläggande Sökmotorinställningar görs i din butik
 • Uppsättning av Google Analytics och igångsättning av ehandelsspårning på sajten görs
 • Verktyg för webbansvariga samt sitemap i den ställs in på ett korrekt sätt
 • Din butik registreras på Bing, yahoo

UTÖKAD GOOGLESYNLIGHET

Endast för dig som har en totallösning med Kodmyran Commerce samt Storefront

Detta paket är något som kan köpas till utöver grundsynligheten för att du ska få hjälp med vilka sökord som just du bör jobba med för att synas bra på Google. Det innebär det man i dagligt tal kallar grundläggande Onpage jobb inom SEO.

 • Vi tittar tillsammans på vilka sökord som din butik borde jobba med att synas så bra som möjligt och du får en rapport över dessa
 • Vi går igenom vad kategorierna bör heta för att få en bra synlighet
 • Vi tittar på hur du bör skriva dina metataggar och beskrivningar för att få så bra möjlighet att synas som möjligt, både vad det gäller den generella biten och vilka du bör lägga lite extra tid på
 • Vi pratar om hur du bör döpa dina bilder och hur alt taggarna bör se ut för att ge så bra förutsättningar som möjligt
 • Vi går igenom din butiks design (om den är gjord av annan än oss) för att se att där inte finns några sökmotorhinder
 • Utöver detta paket behöver man även jobba med länkar för att få en bra synlighet på Google. I detta paket ingår inget sådant s.k off page arbete men vi går igenom hur det fungerar och ger olika tips på hur man kan göra det själv och rekommenderar även våra partners som kan hjälpa till vidare.