Start | Tjänster | Behovs och nulägesanalys

Vi hjälper dig utveckla och växa din E-handel!

 
 
 
Nya e-handlare har ofta ett behov av att få hjälp med sin butik och sin e-handels satsning. Man behöver ofta tips och råd för att komma igång ordentligt och få fart på affärerna så snabbt som möjligt. Många befintliga e-handlare blir lätt hemmablinda och stagnerar och behöver då lite hjälp för att komma vidare med sin satsning och tänka i nya banor. Det är med det i åtanke vi rekommenderar vår behovs & nulägessanlys!
 
 
 

Öka din tillväxt med vår Behovs och Nulägesanalys 

Med den får du en grundläggande analys av din butik och hur den och dess förutsättningar ser ut idag. Vi tittar bland annat på butikens konvertering, design, användarvänlighet, köpflöde, köpvillkor, kassa, sökmotorplacering, konkurrens m.m och utifrån det så tar vi fram en analysrapport med förslag på åtgärder för att fortsätta att driva din e-handelssatsning framåt.
 
 

Förstå din verksamhet bättre med Analyser 

Vi kan bistå med olika analyser av specifika delar av verksamheten och komma med åtgärdsförslag. Efter att beslut är fattade kan vi hjälpa till på olika sätt med att genomdriva förändringsarbetet.
 
 
Ola (PatronerOla) Fors
Långvarig erfarenhet från den Svenska e-handeln i olika roller. Tidigare har han bland annat jobbat som e-handelschef på Outnorth och som marknadschef inom Nordic Ecommerce Group, samt e-handelskonsult på Improove. Han kan också räknas som en av e-handelns pionjärer när han startade sin butik Patroner.se redan 1999
Katrin (Kodmyran) Lundgren
E-handlare sedan 2003 med egna Butiken SweCat, och plattformsleverantör sedan 2007 med Kodmyran. Katrin har jobbat med e-handel på många olika sätt genom åren, och delar gärna med sig av sin kunskap.
 
Kontakta oss!
 
 
Hör av dig om våra tjänster!