Start | Tjänster | Affärsutveckling och rådgivning

Vi hjälper dig utveckla och växa din e-handel!

 
 
 
Professionell rådgivning för e-handlare
Kodmyran har flera olika e-handelsprofiler som varit med i branschen länge och som kan e-handel på sina fem fingrar. Vi har gedigen egen erfarenhet från att driva, utveckla och arbeta i små, medelstora och stora e-handelsföretag. När du väljer att jobba med oss ger vi dig professionell rådgivning
 
 
 
Ola (PatronerOla) Fors
Långvarig erfarenhet från den Svenska e-handeln i olika roller. Tidigare har han bland annat jobbat som e-handelschef på Outnorth och som marknadschef inom Nordic Ecommerce Group, samt e-handelskonsult på Improove. Han kan också räknas som en av e-handelns pionjärer när han startade sin butik Patroner.se redan 1999
Katrin (Kodmyran) Lundgren
E-handlare sedan 2003 med egna Butiken SweCat, och plattformsleverantör sedan 2007 med Kodmyran. Katrin har jobbat med e-handel på många olika sätt genom åren, och delar gärna med sig av sin kunskap.

Ökad lönsamhet – med nya ögon på din e-handel

Vi kan erbjuda dig en genomlysning av din verksamhet som hjälper dig förbättra lönsamheten i din e-handelsverksamhet. Det kan till exempel uppnås genom ökad försäljning, kostnadsreduceringar eller effektiviseringar av företagets rutiner och processer.
 
 

Förstå din verksamhet bättre med Analyser

Vi kan bistå med olika analyser av specifika delar av verksamheten och komma med åtgärdsförslag. Efter att beslut är fattade kan vi hjälpa till på olika sätt med att genomdriva förändringsarbetet.
 
 

Saknar du bollplank? 

Ibland vill man bara ha ett bollplank som e-handlare. Det kan vi ställa upp som på löpande timme. Du behöver inte binda dig på långa uppdrag utan prova på och se om det är något för dig.
 
 
 
Kontakta mig!
 
 
Hör av dig om våra tjänster!