Kodmyran Storefront

Vår storefront är i standardutförande mycket konverterings och användarvänlig. Den är såklart responsiv vilket innebär att den anpassar sig efter det verktyg din kund använder för att surfa in på sidan med, oavsett skärmstorlek.


Desktop example

Mobile example


Kodmyran Storefront är förberedd för att ta emot din kunds betalning och med Klarna Checkout som ingår från start, tar du enkelt betalt i din butik med faktura, direkt, del eller kortbetalning. Den finns redan färdiginstallerad och du betalar inga fasta start- eller månadsavgifter, och du har heller ingen bindningstid.


Vill du använda annat betalsätt och betalleverantörer än Klarna i vår storefront går det såklart också utmärkt då vi har färdiga integrationer mot de flesta ledande betalföretagen på marknaden.Hur du bygger upp din Kodmyran Storefront - Design

Som standard följer det med en mallbaserad design till din Storefront, men du kan själv välja att bygga upp din design på fyra olika sätt.


Mallbaserad design

Som alternativ för dig som villl komma igång snabbt erbjuder vi färdiga designmallar. Dessa kan användas som de är eller anpassas efter er grafiska profil och era önskemål


Skräddarsydd design

Våra designers tar i dialog med dig fram en alldeles egen skräddarsydd design för ditt företags behov. Den anpassas efter er grafiska profil och era önskemål och byggs upp tillsammans med oss genom vårt kunnande och kompetens inom e-handel.


Jobba med extern reklambyrå / designpartner

Hos oss är du aldrig låst så att vi måste göra din design, du kan självklart välja att låta en extern partner göra din design.


Eget arbete

Om du själv kan koda, eller har kunskapen inhouse kan ni själva utveckla er design precis som ni vill ha den.