Start | Om oss | Drift

Skalbar, tillförlitlig, miljövänlig drift på svenska servrar

Modern Kubernetesteknik ger plattformen skalbarhet med cloudscale. Det är samma typ av av teknik som Google använder. Det möjliggör dynamisk skalning, vilket innebär att din e-handelsplattform kan anpassa sig efter förändrade krav i realtid. Oavsett om det handlar om en produktsläpp eller högsäsong, ser Kubernetes till att ditt system kan växa och krympa flexibelt.
 
Kubernetes har inbyggda funktioner för självläkning, vilket innebär att systemet kan hantera och återställa sig självt vid eventuella fel. Detta leder till en ökad tillgänglighet och pålitlighet för e-handelsplattformen.
 
Genom att automatisera processer som distribution, skalning och hantering av containrar minskar Kubernetes arbetsbelastningen för vår driftspersonal. Detta frigör tid och resurser för att fokusera på att förbättra funktioner och tjänster istället för att administrera infrastrukturen manuellt.

Sammanfattningsvis ger Kubernetes en stabil grund för e-handelsföretag att bygga på. Dess skalbarhet, automatisering och tillförlitlighet gör det till en oumbärlig lösning för att säkerställa en smidig och effektiv drift av e-handelsplattformar i dagens konkurrensintensiva digitala landskap.

En webbutik som kunderna har konstant tillgång till, måste helt enkelt fungera dygnet runt, vara snabb och driftsäker. En stabil drift, och en snabb sajt som skalar sömlöst vid hög last är ett måste för att kunderna skall kännas sig nöjda när de besöker din butik, oavsett tid på dygnet. Med Kodmyran Commerce, byggd på Kubernetes får du precis det. En stabil och säker drift och en skalbar sajt.

GDPR säker lösning på svenska servrar.

 
 Driften sker i vårt eget Cloud på svenska servrar, helt utan inblandning av amerikanska bolag, allt för att kunna garantera våra kunder och deras slutkunder följsamhet av GDPR.
 
Våra servrar är optimerade för bästa prestanda tillsammans med Kodmyran Commerce och vi jobbar ständigt på att optimera prestandan för hela driftmiljön. Där har vi såklart redundans både vad gäller el, nät och kyla och vi har konstant övervakning (24/7/365) över våra system och servrar. Man kan alltid se aktuell driftstatus på vår sida för driftstatus.

Miljövänlig drift 

För att ta tillvara spillvärmen från serverhallen och utnyttja den på bästa sätt skickas den ut i fjärrvärmenätet och det gör att driften även blir miljövänlig.
 
 
Kontakta oss!
 
 
Vi hjälper dig lyckas med din ehandel!