Om Kodmyran

Sedan 2001 har vi på Kodmyran sålt varor på Internet och samtidigt utvecklat vår e-handelsplattform Kodmyran Commerce.

Under åren som e-handlare och därefter plattformsleverantör har vi fått massor med erfarenhet och kunskap kring e-handel, som vi nu erbjuder dig att ta del av.

Vi har även skaffat oss ett brett kontaktnät av bra samarbetsparterns vars hjälp du kan få via oss.

Vill du starta e-handel eller vidareutveckla din satsning? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.


Katrin Lundgren, VD Kodmyran AB
Katrin stående

E-handlare sedan 2001 - ehandelspecialist och plattformsleverantör sedan 2007

Kodmyrans flitiga arbetsmyror


Myrdrottningen - Katrin Lundgren

Katrin gillar inte riktigt att kallas för VD som hon egentligen är, utan vill hellre kallas alltiallo då hon säger att det bättre beskriver vad hon gör om dagarna. Allt från Projektledning och marknadsföring till konverteringsanalyser, A/B tester och Sökmotoroptimering.

Katrin har en lång erfarenhet som ehandlare och av att driva e-handelsprojekt, faktiskt är hon en av få i Sverige som kan skryta med att ha jobbat med ehandel redan 2001.

Hon är kontorets trädgårdsnörd, och en äkta chokladoman, så till den milda grad att hon köpt en helt egen chokladmaskin till kontoret.Arbetsmyra- Erik Lundgren

Erik gillar att tänka ut kluriga systemlösningar och att försöka effektivisera vår drift så mycket det bara går. Allra bäst trivs han i en serverhall eller i ett kontorsutrymme strax intill så att han kan klappa lite på servarna ibland.

Han har en klar förkärlek för att jobba i det vi andra kallar "dödens fönster" (unix prompten).

Viktigt för honom är också att det finns en god tillgång till kakor och Cola, för han är kontorets eget Cookiemonster.Arbetsmyra - Dennis Östman

Dennis är den som ser till att vi alltid har ett användarvänligt, modernt designtänk här på Kodmyran. Han hittas oftast bakom sin skärm där han ägnar dagarna åt att optimera utseende och användarvänlighet på våra kunders sajter. Webbläsaroberoende, mobilt och responsivt, inget är omöjligt, eller ens ovanligt, för Dennis.

Han är kontorets tedrickare och den som är morgonpiggast av oss alla, alltid först på plats trots att han har längst till kontoret.Arbetsmyra - Jöran Bergne

Jöran är en sådan där glad och klurig typ som gillar att lösa invecklade problem och som inte ger sig innan det är klart. Han lever och andas kod och tycker inte om att bli störd när han är mitt inne i kodandet.

Båtliv är något han tycker mycket om så på somrarna hittar man honom ofta ute på någon kobbe i skärgården där han njuter av havet tillsammans med familjen och sin "mördarhund" Riva. Den snällaste, goaste gladaste Amstaff som finns och som aldrig skulle röra en fluga ens.Ekonomitanten - Helen Hellström

Det tog några dagar innan Helen, som är en ung kvinna, fann sig i att kallas tant. Vi fick förklara många gånger att EkonomiTant är en hederstitel och har inget med ålder att göra, precis som att man kallar drottningen av England för mam oavsett ålder.

Helen är något så konstigt som en människa som älskar siffror och bokföring, och hon sitter alltid och smågnolar nöjt för sig själv framför datorn när hon ska stämma av konton. Vi andra förstår ingenting av de här underliga böjelserna, men vi är glada att Helen har dem för det underlättar våra liv eftersom vi slipper jobba med eländet.

Hon är också en Yogini och brukar inspirera oss andra till något pass då och då