Start | Ehandelslösningar | Multishop

Öka din försäljning – expandera enkelt med flera butiker! 

 
 
Kontakta mig!
 
 
Kontakta oss för att höra mer!
 
 
 
Med vår e-handelsplattform säljer du enkelt i flera olika butiker med helt åtskilt sortiment, men med samma bakomliggande lager och orderhantering om du vill. Naturligtvis fungerar plattformen lika bra för b2c som för b2b handel.
 
 
 

Flera olika användningsområden av Multishoppar

1. För att sälja till flera länder
2. För att nischa ditt befintliga sortiment
3. För att sälja i flera butiker med ett lager

Hantera flera butiker enkelt!

Våra Multishoppar passar för dig som redan har flera butiker inom olika verksamhetet och vill förenkla ditt orderflöde och arbetssätt. Du behöver bara ett backendgränssnitt där du hanterar alla butikers order på samma ställe.
 
Designen på varje butik skräddarsys helt efter din specifikation och vi ser till att den är både konverteringsvänlig, SEO anpassad och snabb. Vi jobbar alltid med olika moderna tekniker för att dina slutkunder ska få bästa upplevelsen av din butik
 
 

Merförsäljning med hjälp av ditt befintliga sortiment!

Ett sätt att öka sin försäljning är att bryta ut en del av ditt sortiment i en ny nischad butik som du då kan marknadsföra effektivare. På så sätt får du flera försäljningskanaler men har samma kostnad för lagret. Exempelvis en djurbutik kan enkelt starta upp en hundbutik och en kattbutik och marknadsföra dem separat mot olika målgrupper för att på så sätt öka sin försäljning.
 
 

Våra kunder med nischade multishopslösningar 

 

Väx med en internationell satsning !

Med vår e-handelsplattform expanderar du snabbt till flera länder. Du skapar enkelt butiker anpassade för olika länder med olika domäner, språk, valutor och moms. Trots dessa anpassningar delar de samma effektiva lager och orderhantering. Plattformen är perfekt för både B2C- och B2B-handel utomlands, vilket ger dig möjlighet att öka din globala närvaro och maximera din försäljning.
 
 

Flexibel lösning för dina behov! 

Vår e-handelslösning är byggd för att vara extra flexibel, anpassningsbar och lätt att skräddarsy efter dina affärers behov. Den är gjord för att klara stora trafik, produkt och ordermängder. Även driften skräddarsys helt för bästa prestanda, upptid och redundans.
 
Det gör vi med hjälp av flera servar, lastbalanserare och flera driftställen, allt beroende på de behov just din butik har.
 
 

Våra kunder med internationella multishopslösningar 

 
 
 
Vill du veta mer om Kodmyran Commerce?
 
 
Boka en demo av Kodmyran Commerce!

Vi går igenom systemet och sätter upp en demo som du får ha fri tillgång till i 30 dagar!