Start | Ehandelslösningar | Internationell handel

Ta steget mot internationell tillväxt!

 
 
 
Med vår mångsidiga e-handelslösning expanderar du snabbt till flera olika länder. Du skapar enkelt flera butiker för olika länder med olika domäner, språk, valutor och moms, men med samma bakomliggande lager och orderhantering. Naturligtvis fungerar plattformen lika bra för B2C som för B2B handel utomlands.
 
 
 
 
Vill du ha hjälp med din utlandssatsning?
 
 
Hör av dig så hör vi av oss för att hjälpa dig!
 

Våra kunder säljer i följande länder 

 
 
Sverige
 
 
Norge
 
Finland
 
 
Tyskland
 
 
Belgien
 
 
 
Nederländerna
 
 
Frankrike
 
 
Österrike
 
 
Belgien
 
 
Irland
 
 
 
Spanien
 
 
Luxemburg
 
 
Portugal
 
 
Schweiz
 

Tänk lokalt, när du går globalt!

Varje marknad har sina egenheter. Tag hänsyn till dem! Självklart ska kunden kunna handla på sitt eget lokala språk, i sin egen lokala valuta, och betala på det sätt den är van vid. Med vår e-handelsplattform och våra samarbetsparters får du stödet du behöver för att enkelt kunna klara av allt det. Du kan till och med erbjuda flera lokala språk för en marknad. Stöd för lokala domäner är såklart en självklarhet.
 
 

Effektiv administration vid utlandshandel!

Vår e-handelsplattform har mycket bra inbyggda funktioner vad gäller utlandshandel. Handlar du med Norge, finns det stöd för tarickoder och tullfakturor. Handlar du mycket med EU kan du använda de inbyggda intrastatrapporterna för att förenkla din inrapportering. Valutor och momssatser är heller inga problem. Du kan använda dig av automatisk valutaomräkning eller hantera det manuellt. Självklart har plattformen även inbyggd VATnummerkoll för att förenkla din handel inom EU om du säljer mot B2B.
 
 

Björn Andersson - BGA

"Kodmyran har varit en viktig partner för oss i över 10 år från när vi drog igång vår e-handel till att nu omsätta över 300 miljoner. En av dom saker vi gillar bäst med plattformen är skalbarheten och enkelheten att använda mot flera marknader. Det gör att vi med ett väldigt litet e-handelsteam kan driva 19 shoppar utan problem. Vi använder lösningen som en komplett e-handelsplattform inklusive logistik delen som gör att vi kan hantera tusentals order per dag från flera lager."
 
 
 
 
Vill du veta mer om Kodmyran Commerce?
 
 
Boka en demo av Kodmyran Commerce!

Vi går igenom systemet och sätter upp en demo som du får ha fri tillgång till i 30 dagar!