Start | Ehandelslösningar | E-handelsplattform | Fyra byggstenar för framgångsrik ehandel

Fyra byggstenar för framgångsrik ehandel 

 
 
 
Vår e-handelsplattform är specialiserat på att ge dig stöd i alla steg av din e-handelsprocess. Allt från inlägg av produkter till utleverans av din order. När du kombinerar alla dessa saker tillsammans ökar du effektiviteten i din leveranskedja ordentligt och får fördelar gentemot dina konkurrenter. Det gillar vi på Kodmyran!
 
 
 
Genom vår inköpsfunktion med beställpunkter och försäljningspunkter sparar du pengar genom att köpa in rätt vara i rätt tid. Smarta inköp helt enkelt! Inleveransen i lagret när varorna kommer hem görs enkelt med stöd av inköpen. Bristlistor och lagerplatslistor fås med ett knapptryck.
 
 
Plattformen innehåller många olika funktioner för merförsäljning: kampanjverktyg, rabatter, deals, 3 för 2, vara på köpet, bonusstege, segmentering för nyhetsbrevsutskick, personaliseringsverktyg m.m. Du kan även skicka ut mail för att återfå sparade varukorgar, och notifieringar för bevakade produkter, recensera produkter m.m. Självklart har vi stöd för Googles och Metas tjänster, samt möjlighet till försäljning via marknadsplatser.
 
 
Den tidsbesparande orderhanteringen gör att du enkelt packar flera tusen ordrar per dag utan problem, och du skräddarsyr enkelt pack och plockflödena helt efter hur du vill jobba. Om du har behov av att ytterligare förenkla din packning, eller av att få större kontroll på din plockprocess och enskilda plockare/packare kan du enkelt köpa till vår pack- och plockstation.
 
 
Kodmyran Commerce kan använda flera T/A-system på marknaden som t.ex. nShift, Shipmondo, Ingrid och Postnord Business Portal. Så snart ett paket levererats ut får kunden ett mail med kollinummer, och betalleverantören får en claim av pengarna. Inga extra knapptryckningar, utan allt går automatiskt och friktionsfritt.
 
 
 
 
Vill du veta mer om Kodmyran Commerce?
 
 
Boka en demo av Kodmyran Commerce!

Vi går igenom systemet och sätter upp en demo som du får ha fri tillgång till i 30 dagar!