Sälj mer med anpassad e-handelsdesign! 

 
 
 
Design för e-handel är så mycket mer än ett snyggt utseende. Den måste även vara byggd för att ge maximal konvertering, följa tillgänglighetsdirektivet, vara sökmotorvänlig och snabbladdad. Självklart ska den vara responsiv med ett mobile first tänk. I vårt standardutförande får du en butiksdesign som är allt detta!
 
 
 
 

Kort time to market 

I de färdiga paketen hos oss ingår alltid en standarddesign som är e-handelsanpassad för att snabba på time to market. Denna kan självklart även anpassas helt efter dina behov, av oss, eller valfri byrå. Skräddarsydd design av oss eller valfri partner är också ett alternativ när du önskar lite mer avancerade lösningar.
 
 

Tre olika sätt att jobba med design!

Som standard följer det med en mallbaserad design i vår e-handelslösning, men du kan själv välja att bygga upp din design på tre olika sätt:
Mallbaserad e-handelsdesign
Vill du komma igång snabbt? Använd våra färdiga designmallar! Dessa kan användas som de är eller anpassas efter era önskemål
Vi skräddarsyr en design för er
Vi tar i dialog med dig fram en alldeles egen skräddarsydd design för ditt företag, som därefter byggs upp av oss.
Jobba med extern designpartner
En extern partner kan göra din design, och även bygga upp den, eller ta hjälp av oss eller annan för själva uppbyggnaden.
 
 
Vill du veta mer om Kodmyran Commerce?
 
 
Boka en demo av Kodmyran Commerce!

Vi går igenom systemet och sätter upp en demo som du får ha fri tillgång till i 30 dagar!