Kodmyran Commerce
Det självklara valet för din B2C E-handel 

 
 
Kontakta oss!
 
 
Vi hjälper dig lyckas med din ehandel!
 
 
 
En e-handelsbutik består mycket förenklat av två delar. Frontend där slutkunderna gör sina köp, och backend, där e-handlaren jobbar med butiken. Som erfarna e-handlare, vet vi att bägge dessa delar måste fungera optimalt för att processen ska bli enkel och smidig. Det ska vara lättanvänt, både för kunden som handlar, och e-handlaren som hanterar kundens order.
 
 
 

E-handelsdesign är inte bara ett snyggt utseende! 

Designen, eller frontend, skräddarsys helt efter din specifikation och vi ser till att den är både konverteringsvänlig, SEO anpassad, tillgänglighetsanpassad och snabbladdad. Vi jobbar alltid med olika moderna tekniker för att dina slutkunder ska få bästa upplevelsen av din butik. Designen är såklart responsiv vilket innebär att den anpassar sig efter det verktyg din kund använder för att surfa in på sidan med, oavsett skärmstorlek. Att tänka Mobile First när vi bygger din sajt är en självklarhet för oss!
 
 

Med vår plattform syns du! 

Att synas högt på Google är ett måste för en e-handelsbutik. Vår plattform är byggd för att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att ha bra synlighet. Det kräver såklart också lite jobb från din sida som e-handlare och då finns vi med vår erfarenhet här för att hjälpa dig förstå vad som behöver göras på sajten.
 
 

Presentera dina produkter på många olika sätt

Relationer som tillval, tillbehör till en produkt, och liknande produkter är självklarheter. Liksom funktionen andra köpte, eller senast tittat på.
 
Självklart kan du göra paketprodukter, så kallade SET artiklar eller strukturartiklar. Du kan till och med göra paketprodukter inuti paketen om du vill. Du kan också jobba med konfigurationsprodukter som låter kunderna själva bygga ihop sin produkt enligt förvalda specifikationer.
 
 

Kunden hittar rätt produkt enkelt!

Filtrering bygger du enkelt upp med attribut och attributset för dina produkter och kan på så sätt visa exakta sökresultat ute i butiken genom olika avancerade filtreringar. 

Det finns även stöd för modell- och märkeshantering. Kunden matar in t.e.x sitt bilmärke, och en lista på modeller presenteras. Efter att ha valt modell så visas därefter endast produkter som passar. Detta behöver såklart inte användas tillsammans med just bilar, utan fungerar lika bra för andra produkter, exempelvis för att visa storlekar, allergener m.m., bara för att ta några exempel.
 
 

Sök, och din kund skall finna! 

I Plattformen ingår en kraftfull sökmotor för att dina kunder lätt ska kunna hitta den produkt de söker via butikens sökfunktion. Det finns också färdiga integrationer mot olika sökmotorer ( exvis loop 54, hello retail m.fl) om du vill anpassa din sökfunktion ytterligare.
 
 

Smarta säljverktyg ökar din försäljning! 

E-handelsplattformen innehåller många olika funktioner för merförsäljning: kampanjverktyg, rabatter, deals, 3 för 2, vara på köpet, bonusstege, tidsbegränsade erbjudanden, kalender för erbjudanden, segmentering för utskick av nyhetsbrev, köpknappar för att lägga även på externa sidor m.m. Du kan även skicka ut mail för att återfå sparade varukorgar, och notifieringar för bevakade produkter, recensera produkter m.m.
 
 

Sälj mer med Google & Facebook (meta) m.fl 

Genom våra många integrationer mot olika externa system som skapar merförsäljning kan du enkelt bygga upp en verksamhet som gör din e-handel lönsam. Vi har integrationer mot Google shopping, Google adwords, facebook, samt olika prisjämföreslesajter och affiliatesajter. olika nyhetsbrevsprogram att lägga till, exvis Rule, Klavyo, Mailchimp m.fl
 
 

Sälj i flera försäljningskanaler! 

All försäljning sker inte via egna webshoppar i dag, mycket av den sker på olika marknadsplatser. Genom vårt samarbete med Sello, kan du enkelt sälja via mer än 20 olika marknadsplatser och hantera din försäljning i samma orderhantering som övrig försäljning. Amazon, Fyndiq, Cdon, wish, VidaXl är bara några av de säljkanaler du når via vår plattform
 
 

Sälj från leverantörernas lager med Dropship 

Vår plattform gör att du enkelt kan sälja via dropship. Du ställer in på varje produkt eller leverantör om det är en dropship-vara eller ej. Därefter, när slutkunden handlar produkten, eller produkter från den leverantören, skapas dropship-ordrar som skickas till rätt leverantör.
 
 

Tidsbesparande, skräddarsydd orderhantering ingår

E-handel, och speciellt storskalig sådan, kräver en effektiv och flexibel order- och lagerhantering, som ger dig möjlighet att styra ditt orderflöde på detaljnivå. Den tidsbesparande orderhanteringen gör att du enkelt packar flera tusen order per dag utan problem, och du skräddarsyr enkelt pack och plockflödena helt efter hur du vill jobba. Hämtar exempelvis ena fraktbolaget kl 13, kan du enkelt filtrera ut och packa de ordrar som ska med dem först o.s.v.
 
 

Packstation förenklar packhanteringen 

Om du har behov av att ytterligare förenkla din packning, eller av att få större kontroll på din plockprocess och enskilda plockare/packare kan du enkelt köpa till vår pack- och plockstation.
 
 

Spara pengar genom att köpa in rätt varor 

I vår e-handelsplattform sköter du dina inköp via vår inköpsfunktion. Den ger dig stöd för din inköpsprocess, med beställpunkter och försäljningspunkter. Du filtrerar fram dina sålda artiklar från en viss leverantör över en vald tidsperiod, eller via andra parametrar exempelvis bevakningar, minussaldo, satta inköpsgränser mm. Med ett knapptryck levererar du sedan in varorna i lagret när de kommer hem.
 
 

Smidig lagerhantering i ett system 

Lagerhanteringen och inventeringen går som en dans med hjälp av smidiga inleveransfunktioner baserade på gjorda inköp och med inventeringsfunktioner byggda för streckkodsläsare. Inleveranslistor och bristrapporter får med ett knapptryck. Naturligtvis kan du även ha flera lager och /eller kompositlager för att exempelvis spegla leverantörernas lager ut mot kund. Stöd för lagerflyttar mellan olika lager finns också.
 
 

Stora tillväxt och anpassningsmöjligheter 

Till vår plattform finns även en mängd olika APier som gör att du kan koppla ihop den med andra system och externa lager för att automatisera din e-handel ytterligare i takt med att dina behov förändras.
 
 

Skala sömlöst oavsett mängden last

 Även driften skräddarsys helt för bästa prestanda, upptid och redundans. Det gör vi med hjälp av flera servar, lastbalanserare och flera driftställen, allt beroende på de behov just din butik har. Plattformen är byggd på Kubernetes som möjliggör dynamisk skalning. Det innebär att din butik kan anpassa sig efter förändrade krav i realtid. Oavsett om det handlar om en produktsläpp eller högsäsong, ser vi till att ditt system kan växa och krympa flexibelt.
 
 
 
 
Vill du veta mer om Kodmyran Commerce?
 
 
Boka en demo av Kodmyran Commerce!

Vi går igenom systemet och sätter upp en demo som du får ha fri tillgång till i 30 dagar!