Kodmyran Commerce Shop Flex – Den flexibla skräddarsydda lösningen för stora volymer

Flex är en professionell e-handelslösning byggd för att vara extra flexibel, anpassningsbar och lätt att skräddarsy efter dina affärers behov. Den är gjord för att klara stora trafik, produkt och ordermängder.

Med Flex säljer du enkelt i flera olika länder och i flera olika säljkanaler. Du kan till och med ha flera olika butiker med helt åtskilt sortiment, men med samma bakomliggande lager och orderhantering om du vill. Naturligtvis fungerar Flex lika bra för b2c som för b2b handel.

Designen skräddarsys helt efter din specifikation och vi ser till att den är både konverteringsvänlig, SEO anpassad och snabb. Vi jobbar alltid med olika moderna tekniker för att dina slutkunder ska få bästa upplevelsen av din butik.

Även driften skräddarsys helt för bästa prestanda, upptid och redundans. Det gör vi med hjälp av flera servar, lastbalanserare och flera driftställen, allt beroende på de behov just din butik har.


Butikens backend

Ett funktionellt ERP system ingår i Flex som gör att du enkelt hanterar alla e-handelns flöden. Den tidsbesparande orderhanteringen gör att du enkelt packar flera tusen ordrar per dag utan problem, och du skräddarsyr enkelt pack och plockflödena helt efter hur du vill jobba. Hämtar exempelvis ena fraktbolaget kl 13, kan du enkelt filtrera ut och packa de ordrar som ska med dem först o.s.v.

I ERP systemet har du också stöd för din inköpsprocess, genom vår inköpsfunktion med beställpunkter och försäljningspunkter. Funktioner för droppshipping finns såklart som standard, och vi skräddarsyr även helt automatiska flöden efter dina processer, både vad gäller dropship och övriga inköp.

Lagerhanteringen och inventeringen går som en dans med hjälp av smidiga inleveransfunktioner baserade på gjorda inköp och med inventeringsfunktioner byggda för streckkodsläsare. Naturligtvis kan du även ha flera lager och /eller kompositlager för att exempelvis spegla leverantörernas lager ut mot kund. Stöd för lagerflyttar mellan olika lager finns också.

Flex har mycket bra inbyggda funktioner vad gäller utlandshandel. exempelvis handlar du med Norge, finns det stöd för tarickoder och tullfakturor. Handlar du mycket med EU kan du använda det inbyggda intrastatrapporterna för att förenkla din inrapportering


Ytterligare anpassningsmöjligheter

Till Flex finns även en mängd olika APier som gör att du kan koppla ihop den med andra system och externa lager för att automatisera din e-handel ytterligare i takt med att dina behov förändras.Ingående delar:

 • Kodmyran Commerce ERP- Affärssystem – licens för obegränsat antal användare
 • Kodmyran Commerce SHOP - E-handelssystem
 • Responsiv skräddarsydd design
 • Klarna Checkout – enl förhandlat avtal
 • 24/7 Drift
 • Support på mail och telefon
 • Löpande uppdateringar inom vald paketnivå

Offertförfrågan

F

Flex

DEN SKRÄDDARSYDDA

Normalkunden med detta paket:

 • säljer i flera länder och kanaler
 • omsätter 20 miljoner och uppåt
 • är B2C- och/eller B2B-handlare med flera anställda
 • behöver många skräddarsydda funktioner bara för dem
 • har hög trafiklast och stora mängder produkter
 • har flera butiker i samma administrationsgränssnitt och ett orderflöde
 • vill automatisera olika saker och vill utvecklas i snabb takt
 • behöver många olika kopplingar mot externa system

Jämförelse av paket


Beställ demo

Paketet innehåller:

En flexibel e-handelslösning skräddarsydd helt efter din verksamhets behov. Passar för den större e-handlaren med stora trafikmängder och stort antal produkter & för e-handlaren som vill automatisera och ha många kopplingar mot andra system och leverantörer

Kodmyran Commerce med alla funktioner från Komplett samt Storefront ingår som utgångspunkt. Därefter skräddarsys butiken med specialbyggda moduler, integrationer samt unik design.

Även driftmiljön skräddarsys för att klara stora trafik volymer och anpassningar görs för att minimera laddtider.