KODMYRAN COMMERCE


Kodmyran Commerce - Overview

Hanterar hela ditt handelsflöde

E-handel i dag är så mycket mer än bara beställning via webben. För att kunna bedriva effektiv e-handel behöver du ett system som hanterar hela ditt arbetsflöde oavsett vilken kanal din order kommer ifrån.

Kodmyran Commerce är hjärtat i din verksamhet och hanterar hela kedjan från dina inköp och ditt lager till din kunds orderläggning och betalning, till dina pack-, plock- och leveransrutiner för utleverans av kundens order.

Lagersystem med inköpsfunktion

Med Kodmyran Commerce sköter du dina inköp och du hanterar ditt lager direkt i systemet. Lagerhanteringen är uppbyggd för att du som handlare ska ha så stor valfrihet som möjligt när det kommer till att hantera och kontrollera dina produkter, och stöd finns inbyggt för bevakning, varningar, hantering av returärenden m.m. Inköpen görs utifrån sålda artiklar från en viss leverantör över en vald tidsperiod.

Orderhantering och Dropship

Vare sig du har 5 eller 500 ordrar om dagen skriver du lika enkelt ut plocksedlar och frakthandlingar från Kodmyran Commerce. Har du dropshipordrar hanteras även dessa från gränssnittet med våra dropshipfunktioner. Många kunder vittnar om hur tiden de lagt på administration och orderhantering sjunkit markant efter att ha flyttat sin e-butik till oss och vårt gränssnitt. Det tar vi som ett kvitto på att vi har byggt en plattform för e-handlare som faktiskt effektiviserar snarare än krånglar till – en plattform att vara stolta över.

Integrationer mot andra system

Det är enkelt att koppla ihop din Kodmyran Commerce med andra externa system. Vi har integrationer mot de flesta vanliga betalväxlar, transportlösningar, affärsystem, affiliatesystem och prisjämförelsesajter. I de fall det saknas en färdig koppling utvecklar vi självklart en för ditt behov mot offert.

MERFÖRSÄLJINGSKANALER - MARKNADSPLATSER

Med Kodmyran Commerce kan du enkelt sälja på flera olika marknadsplatser. Med våra kopplingar mot Tradera, Fyndig och CDON marketplace når du enkelt och smidigt nya kunder och håller ordning på administrationen.

Produkt och Prishantering

Med Kodmyran Commerce kan du använda dig av många olika prisstrategier och prismodeller i din e-handel: avtalspriser, stafflingar, kampanjer, tag tre betala för två, m.m. Självklart kan du ha tidsinställda events och kampanjer och olika priser på samma vara i olika försäljningskanaler. Du ändrar lika enkelt priserna på en produkt som hundratals produkter utifrån dina egna valda kriterier med några få klick.

Statistik och rapporter

En lönsam e-handel är en e-handel som hela tiden följer upp sin försäljning och justerar sitt erbjudande och sina varor allteftersom för att maximera sin vinst. Genom våra rapporter och statistik kan du enkelt hålla koll på hur din försäljning fungerar i olika kanaler.
Med Kodmyran Commerce får du tillgång till en flexibel skalbar lösning att växa i oavsett ditt företags storlek. Välj mellan Bas, Komplett eller Flex.


Se jämförelse av paketen