FLEXIBEL, SKALBAR E-HANDELSLÖSNING & AFFÄRSSYSTEM DÄR BETALLÖSNING ALLTID INGÅR

En e-handelsbutik består mycket förenklat av två delar:

  • Backend där e-handlaren jobbar med butiken
  • Frontend där slutkunderna gör sina köp

Bägge dessa delar måste fungera optimalt för att processen ska bli enkel och smidig, både för kunden som handlar, och e-handlaren som hanterar kundens order.

Kodmyrans paketerade e-handelslösning består av en Kodmyran Commerce ERP, samt en Kodmyran Commerce SHOP, som backendsystem, och en Kodmyran Storefront som frontend ut mot slutkund.


Kodmyran Commerce - Headless

E-handelslösningens backend

Denna består av två Commerce delar: ERP och SHOP.

Kodmyran Commerce ERP, är ett affärsystem som är specialiserat på att ge dig stöd i alla steg av din e-handelsprocess. Allt från inlägg av produkter till utleverans av din order. Du får även med ett inbyggt lagersystem, en packstation, en enklare kassalösning för fysisk handel, och ett inköpssystem. Allt för att du ska kunna bedriva effektiv handel i en alltiettlösning.

Mer om Kodmyran Commerce ERP

Kodmyran Commerce SHOP är en e-handelslösning med verktyg speciellt för e-handel, exempelvis olika kampanjverktyg, tag tre betala för två, rabatter, tidsinställda events, återfå lämnade varukorgar, bonusstegar, segmentering för mailutskick m.m.

Mer om Kodmyrans e-handelsplattform, Commerce Shop

E-handelslösningens frontend

Vår Kodmyran Storefront är i standardutförande mycket konverterings- och användarvänlig. Den är responsiv vilket innebär att den anpassar sig efter det verktyg din kund använder för att surfa in på sidan med, oavsett skärmstorlek. I den färdigpaketerad e-handelslösningen ingår alltid en standarddesign. Denna kan självklart även skräddarsys helt efter dina behov, av oss, eller valfri byrå.

Betalningslösning - Klarna Checkout Ingår

En Klarna Checkout, marknadens smidigaste kassalösning, med faktura, kort och delbetalning, ingår alltid i vår paketerade e-handelslösning, helt utan bindningstider och fasta kostnader. Vill du däremot använda andra betalsätt och leverantörer så finns självklart även stöd för andra leverantörer inbyggt.

MULTISHOP - flera butiker, SAMMA BACKEND

Har du behov av flera butiker med olika priser, texter, bilder, inställningar för SEO m.m. men enkelt vill kunna hantera dina ordrar på samma ställe, erbjuder vi multishoppar i vår paketlösning. Du får då flera frontends och ett backendgränssnitt. Passar dig som vill sälja seriöst till flera olika länder, eller som dig som har flera butiker inom olika nischer och vill förenkla ditt orderflöde och arbetssätt.

Rätt variant för dig

Vår färdigpaketerade e-handelslösning finns i tre olika varianter - BAS, Komplett och Flex.
Läs mer om dem samt vilka funktioner som ingår i respektive paket, och välj vilken variant som passar dig.

Mer om våra färdigpaketerade e-handelslösningar