Affärsystemets integrationer & kopplingar

Ett Affärssystem i dag är ingenting utan integrationer. För att du ska kunna bedriva din e-handel så effektivt och tidsbesparande som möjligt så behövs inte bara ett affärssystem utan du behöver flera olika system och kopplingar mellan dem.

Kodmyran Commere ERP har kopplingar mot de flesta moderna, ledande, system på marknaden i dag, såsom e-handelsplattformar, betalsystem, fraktsystem, kassasystem och bokföringssystem.

Koppla din e-handel till Kodmyran Commerce ERP

Vi har kopplingar via Sello och Sharespine mot ett flertal olika e-handelsplattformar på marknaden. Genom att koppla dem mot vårt ERP får du en effektivare hantering av ditt pack o plock, dina in och utleveranser, dina inköp och ditt lager. Vårt stöd för multishoppar gör det dessutom möjligt att koppla flera olika e-handelssajter mot vårt ERP, även om de använder olika e-handelsplattformar.

Vi har kopplingar till följande e-handelssystem:

Starweb
Wikinggruppen
Magento
Prestashop
Nordisk E-handel
AbiCart
Jetshop
WooCommerce
Quickbutik

Koppla din Marknadsplatsförsäljning till Kodmyran Commerce ERP

All försäljning sker inte via egna webshoppar i dag, mycket av den sker på olika marknadsplatser. Genom vårt samarbete med Sello, kan du enkelt sälja via mer än 20 olika marknadsplatser och hantera din försäljning i Kodmyran Commerce ERP.

Vi har kopplingar till följande marknadsplatser:

CDON
Zalando
Afound
Members
Rakuten
Fruugo
Wish
Åhléns
Ebay
Allegro
Miinto
Groupon
Elkjop
Sparto
Huuto
Tradera
Amazon
Etsy
Lets Deal
Campadre
VidaXL
Fyndiq

Tidsbesparande betalsystemkopplingar

För att spara tid och förenkla olika arbetsmoment har vi kopplingar mot följande system. Det innebär att du inte behöver gå in i deras olika administrationsgränssnitt när du ska jobba med dem utan jobbet kan oftast göras från vårt gränssnitt, exempelvis aktivera fakturor m.m.

Svea
Certitrade
Fortnox
Wasa  Kredit
Payson
Nets
Verifone
Ecster
Klarna
Walley

Effektiviserande Fraktsystemkopplingar

Med vår koppling till Unifaun eller Pacsoft kan all hantering av din order inklusive etikettutskrifter och spårningslänkar till kund hanteras direkt i vårt ERP.

Vill du hantera ditt lager hos en 3PL finns möjligheter att göra det via vår Ongoingkoppling eller genom anpassningar bara för din verksamhet.

OnGoing
Unifaun
Postnord

Kassasystemkopplingar & bokföringskopplingar

Genom en koppling till Fortnox förs varje order över till Fortnox som en faktura för att kunna bokföras där. Antingen manuellt eller via de avprickningsfunktioner som finns för olika betalsystem.

För dig som inte behöver ett avancerat kassaregister har vi utvecklat en enkel kassalösning. Det fungerar bra för lagershoppar, i mindre butiker, på mässor, vid homepartyförsäljning och liknande. Som betallösning använder vi oss av Klarna Instore. Handlaren knappar in varorna i kassan och slutkunden får en betallänk till en Klarna checkout i sin mobiltelefon och avslutar köpet där.

För dig som behöver ett mer avancerat Kassasystem finns kopplingar mot Easy Cashier

Klarna
Easy Cashier
Fortnox