BGA slog nya rekord på Black Friday!

Det är den tråkiga vanliga rubriken ni ser överallt nu och kanske tröttnat på. Ni som känner BGA får en alternativ rubrik:

BGA KBK ATH!

Alltså BGA, Kör Bara Kör, och slog All Time High igen på Black Friday! De sålde för 2,6 miljoner bara på fredagen! Lite mer överraskande kanske att slutspurten på söndagen höll på att överträffa det och försäljningen slutade på 2,5 miljoner.

November totalt landade på en ökning med 13 %. När man hör att de gjort det med rejält ökad lönsamhet, framförallt pga en miljon lägre annonskostnad, trots att vi alla vet att annonskostnaderna gått upp den sista tiden. Då blir man riktigt imponerad och vi på Kodmyran applåderar!

Grundaren Björn Anderssons berömda devis Kör Bara Kör!” – kan användas också för driften under Black Week: 
”Inga problem alls faktiskt, allt bara rullade som vanligt”


BGA ligger som alla Kodmyrans kunder på våra egna servrar, driftade i Sverige, med alla fördelar det innebär, som kommit fram mer i ljuset det senaste året med tanke på GDPR. Det är alltså inga problem att skala upp för årets häftigaste anstormning heller! Som ehandlare har man så mycket annat att både göra och oroa sig för, att det är skönt att låta oss på Kodmyran sköta driften. Vi följer den noga under hela helgen och ska vi vara ärliga följer vi våra ehandlares försäljning rätt noga också, vi är ju ehandlare i hjärtat och Black Friday är på många sätt årets höjdpunkt, för alla oss ehandelsnördar!