Kodmyran anställer e-handelspionjär som marknads- och säljchef

Kodmyran anställer Marknads och Säljchef

Kodmyran rekryterar Ola Fors som ny marknads och säljchef. En nyckelrekrytering som är ett strategiskt steg för bolaget i att växla upp takten ytterligare och satsa på långsiktig tillväxt. Vi ser också rekryteringen av Ola som ett naturligt steg i vår satsning på att ha närvaro även i södra Sverige. Ola har långvarig erfarenhet från den Svenska e-handeln i olika roller. Han kommer närmast från rollen som e-handelskonsult på Impact Commerce. Tidigare har han bland annat jobbat som e-handelschef på Outnorth och som marknadschef inom Nordic Ecommerce Group. Han kan också räknas som en av e-handelns pionjärer när han startade sin butik Patroner.se redan 1999 och så småningom sålde den till Inkclub.

” Kodmyran har alltid varit ett bolag som satsat på att alla anställda ska ha en gedigen kunskap om e-handel. Vad är då naturligare för mig än att anställa en av e-handelns grand old men? Som varit i branschen lika länge som mig. Precis som jag älskar han e-handel och entreprenörer vilket är ett måste hos oss,” säger Katrin Lundgren VD på Kodmyran.

”Katrin och jag har sprungit på varandra en hel del under 15 års tid, jag har bl a stått på scenen på hennes kära ehandelsdag i Sundsvall. Kärleken till ehandel & Ehandlare och entreprenörskap & entreprenörer är gemensam, så när hon ville att jag skulle bli en Kodmyra var det svårt att säga nej, jag är helt säker på att detta kommer bli både kul och bra och att vi kan skapa riktigt bra saker gemensamt!” Säger Ola

”Ola kommer med mycket erfarenhet och vi kompletterar varandra bra. Eftersom Ola jobbat mycket med de större bolagen i branschen, och även jobbat en del med riskkapitalister, och med större tillväxtresor än jag velat göra, så kan vi nu också genom Ola förstå och hjälpa våra kunder ännu bättre i deras tillväxtresor” fortsätter Katrin