Kodmyran och Sharespine i nytt samarbete

E-handelsplattformen Kodmyran Commerce har i samarbete med Sharespine byggt en integration för att koppla ihop sitt system med Sharespines integrationsplattform. Integrationen betyder att e-handlare som använder Kodmyran Commerce kan ansluta sin webbutik till Sharespine och sy ihop sina flöden inom fler systemområden.


Kodmyran Commerce är en headless e-handelsplattform specialiserad på att ge sina kunder stöd i deras handelsprocess. Plattformen består av två delar, ERP och Shop som kan hantera försäljning oavsett kanal, land, språk valuta eller system. Kodmyran startade redan 2007 och är idag en av Nordens ledande e-handelsplattformar som under 2021 förvärvade E-handelsplattformen SiteDirect.

”Vi är glada och mycket stolta över att få chansen att vara den första externa partnern till Sharespine som bygger mot Sharespine Connector By Partner. Vi har inte upplevt några större problem, utan tycker att det fungerat väldigt smärtfritt trots att vi varit först ut. Något man ska vara medveten om inte alltid är fallet när man integrerar mot olika system. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete tillsammans med Sharespine och därmed kunna erbjuda fler e-handlare våra tjänster, både som ERP och som E-handelsplattform” säger Katrin Lundgren, Grundare Kodmyran.

Samarbetet med Kodmyran Commerce har utvecklats via Sharespines Connector By Partner som är en tjänst för externa bolag som vill ansluta sitt system till Sharespines API. I och med integrationen kan Kodmyrans kunder automatisera sina flöden mellan flera vertikaler så som ekonomisystem, marknadsplatser, butikskassa, betal- och logistiktjänster.

“Vi är väldigt glada över att Kodmyran valt att bygga en integration till Sharespine. Vi håller på att sjösätta ett koncept där externa parter kan välja att bygga mot vårt API istället för vi måste bygga och underhålla alla kopplingar. Kodmyran har varit helt rätt partner till detta. Kodmyrans tekniska kompetens är mycket hög och de har varit med länge i branschen” säger Runar Wahlgren, VD Sharespine.

Kodmyran blir därmed ny Connector i Sharespines Integrationsplattform och del av ett större ekosystem med integrationer. I samband med integrationen blir Kodmyran även återförsäljare till Sharespine.

För mer information:

Runar Wahlgren, VD Sharespine AB
+46 70 8712 884
runar.wahlgren@sharespine.com

Katrin Lundgren, Grundare Kodmyran AB
katrin@kodmyran.se