Kodmyran ”Hjärta” Sello!

Kodmyran och Sello ingår partnerskap kring marknadsplatser

Kodmyran har alltid varit snabba på att erbjuda kopplingar mot marknadsplatser i sin plattform. Vi var bland de första i Sverige med att erbjuda våra kunder en koppling mot Fyndiq. Vi var tidiga med att erbjuda kopplingar mot Tradera och CDON. Nu när Amazon kommer till Sverige känner vi att det är viktigt att vi är snabba ut även där. 

Marknadsplatser är en viktig försäljningskanal och kommer med stor sannolikhet att fortsätta vara viktiga i framtiden. Just nu pratar alla om Amazons intåg. Hur viktigt det är att snabbt börja sälja där. På Kodmyran inser vi att även om Amazon är viktigt så passar det inte för alla. Därför har vi ingått ett partnerskap med Sello som jobbar med ett tjugotal marknadsplatser, som når kunder världen över i 86 olika säljkanaler!

Partnerskapet ger oss möjlighet att fokusera våra resurser på det vi gör bra

”Det finns ett flertal marknadsplatser i dag som är nischade mot olika branscher i olika länder, och som därmed blir olika viktiga för olika ehandlare. Våra kunder har skiftande behov och vi vill kunna erbjuda dem möjlighet att snabbt nå just den marknadsplats som är viktig för deras verksamhet, och inte bara erbjuda en koppling mot Amazon för att det är det heta just nu. Vi tror att många olika marknadsplatser kommer vara viktiga i framtiden. Därför har vi ingått partnerskap med Sello.

På sikt innebär det att vi kommer att ta bort våra egna kopplingar mot marknadsplatser och i stället helt fokusera på samarbetet med Sello. På så sätt sparar vi  bägge resurser och kan fokusera på det vi är bra på. Våra kunder kan enkelt använda Sellos tjänster och det ger också Sellos kunder möjlighet att använda vår ehandelsplattform och vårt ERP backend för sin order, lager och inköpshantering” säger Katrin Lundgren VD på Kodmyran