förenkla din packning med vår nya packstation

Packstation som förenklar ditt dagliga arbete

Nu släpper vi vår nya packstation i nya admin. Den är gjord för att förenkla din orderhantering ytterligare, och tanken är att man ska använda den tillsammans med streckkodsläsare, men den går såklart även att använda med tangentbord.

Du skriver ut plocksedlarna som vanligt i utskriftfliken, hämtar varorna på lagret går till packbordet, och öppnar sedan packstationen när du ska packa. Där scannar du in vald order. Den kommer då upp på skärmen färdigifylld och du väljer fraktsätt och klickar på knappen ”skriv ut”. Då skrivs etikett ut samtidigt som ordern levereras ut. Du kan även ta bort produkter som inte kan levereras och skapa en delleverans. Du kan också ställa in att du vill ha kontrollscanning på en viss procent av ordrarna. Då måste varje produkt i ordern scannas av innan utskrift kan göras. Detta ställs in på varje packare, så att olika packare kan ha olika procent kontrollscanning på sina ordrar. Det gör att en rutinerad packare kan ha färre kontrollpunkter än en ny.

Det finns även möjlighet att som ett mindre beställningsjobb begära att vi på Kodmyran sätter upp regler för vilket fraktsätt olika order bör ha. Om man till exempel redan använder sig av packteam så går det att sätta upp så att alla ordrar som har ett visst packteam också har ett visst fraktsätt förvalt, vilket snabbar upp flödet ännu mer.