Instant shopping med Klarna hos Kodmyran

Instant Shopping med Klarna hos Kodmyran!

I dagarna lanserar Kodmyran och Klarna Instant Shopping tillsammans. Det är en betalknapp där man kan köpa saker från en butik på ett enkelt sätt. Den kan placeras i butiken på alla produkter för att få en snabbkassa (exempel på det ser ni i tvalshoppen.se).

Den kan även placeras på bloggar hos influencers, eller användas på andra sätt utanför själva butiken. Du kan köpa en vara eller flera varor tillsammans. Jag kan exempelvis se nyttan för klädbutiker med att skapa olika outfits och låta besökarna i en blogg köpa en hel outfit med en knapptryckning.

Jag kan också se hur man kan använda den i sin butik för inloggade kunder för att göra återkommande köp lite snabbare, eller varför inte göra tillägg till en lagd order?

Det är lite fantasin som sätter gränsen för hur man kan använda den. En förutsättning för att kunna använda Instant shopping är att man har Klarna v3. Något vi på Kodmyran haft sedan en tid tillbaka.

I det här fallet har vi valt att placera knappen i vår egen Kodmyran blogg så att ni ska kunna prova att köpa varor direkt på en blogg från vår butik Tvålshoppen.

Vill ni prova Instant Shopping är det bara att shoppa jultvål här genom att handla via knappen nedanför.

 

Klockargårdens Naturtvål – Lingonkrans 124 kr inkl frakt

Denna tvål är julens favorit, men doften passar året om. Med en härlig blandning av lingon, tranbär, persika, grapefrukt, äpple, viol och vanlij så
lämnar denna tvål er med en söt, ljuvlig doft som ger en värmande känsla.

Ingredienser:
Förtvålad Olivolja, Kokosolja, Ister, Ekologik Rapsolja, Ekologiskt Sheasmör, Ekologiskt Bivax, Mandelolja, Ekologisk Palmolja, Ekologisk Solrosolja, Ekologisk Ricinolja, Sesamolja, Doftolja, Glycerin och Färg (C.I 47005, 61570, 77891(titanium dioxide), 42090,13015, 16255, 14720). Linalool, Limonene, Eugenol, Benzyl Bensoate, Hexyl cinnammaldehyde och Coumarin.

Om Klockaregårdens naturtvål:

Kommersiella tvålar är ofta inte tvål i traditionell mening, utan en kemisk produkt som innehåller tvättaktiva tensider. Tensider kan vara miljöovänliga och många har problem att tåla dem. Ofta så känner man direkt hur uttorkande de är. Klockaregårdens tvålar däremot är riktig gammaldags naturtvål. De är överfettade (det finns oljor kvar i tvålen) med härliga oljor som vårdar huden. Tvålarna torkar därför inte ut huden. Alla tvålar har det naturliga glycerinet kvar och det är det tillsammans med många olika vårdande oljor och fetter som gör skillnaden.

Helt naturligt krymper våra tvålar med tiden. Vatten avdunstar och tvålen blir hårdare, drygare och helt enkelt bättre!

Tvålarna håller alltid i minst 3 år. Burksymbolen, betyder att tvålen håller i minst ett år efter att man börjat använda den.

Alla Klockaregårdens tvålar är registrerade hos läkemedelsverket och alla dofter och färger är godkända och av kosmetisk kvalitet. Självklart står det på alla tvålar vad de innehåller. Både som lagen säger med inci-namn som är gemensamma inom EU men även på svenska.

Klockaregårdens tvålar är oftast vegetabiliska och passar veganer men vi använder i vissa recept en del animaliska produkter t ex ister, lanolin, silkesprotein, bivax och mjölk av två enkla anledningar, många av oss är inte veganer och det är välfungerande råvaror av absolut högsta kvalitet. Här tänker vi lite som på självhushållningstiden, det gäller att ta vara på allt.