Rullande inventering

Att använda sig av rullande inventering är något som fler borde prova på. Har man fysisk butik så behöver man inte stänga butiken, och har man ehandel så behöver man inte hålla reda på vilka ordrar som kom medan man inventerade. Fördelen för bägge typer av handlare är såklart att man inte behöver räkna hela sitt lager samma dag.

I Kodmyran Commerce kan du jobba med rullande inventering. Vår enkla inventeringsfunktion gör att du kan räkna dina varor lite i taget och inventera bara de sakerna.  Du behöver alltså inte ta allt på en gång. Systemet håller själv reda på när en vara sist inventerades. När årsskiftet sedan närmar sig, drar du enkelt ut en lista på allt du missat att inventera under året och så tar du detta då.

Absolut enklast är att göra som en del av våra kunder gör, inventera alltid en vara när den tar slut i lagret. Då slipper du räkna helt. När du tar den sista varan på hyllan gör du inventeringen av den i samband med det. OM du inte har några hylllvärmare och säljer slut på alla dina varor någon gång under året så slipper du alltså helt det tröttsamma räknandet.