Använd våra säljverktyg inför Black Friday

Nu i dagarna har vi precis rullat ut den senaste releasen. I den har vi bland annat gjort lite justeringar i admin för att det ska bli lättare för er kunder att hitta alla våra merförsäljningsverktyg och hjälpmedel för kampanjer. Många av dem har vi haft länge men eftersom de legat på olika ställen i admin så upplever vi att ni ibland haft svårt att hitta dem. Nu har vi skapat en helt ny flik som heter Säljverktyg där ni hittar alla våra smarta funktioner som ska hjälpa er att sälja lite mer, lite enklare.

Du hittar där funktioner som köp tre betala för två, återfå tappade varukorgar, dagens deal, veckans deal, bonusstege i kassan, rabatter och mycket mycket mera.

Speciellt tycker vi att du ska ta en titt på vår prisjusteringsfunktion där du snabbt kan bulkjustera priserna på produkter utefter vald filtrering. En mycket kraftfull funktion att använda inför Black Friday reorna. Tänk bara på följande:

  • Att den alltid jobbar med priser exkl moms.
  • Du ska inte använda den utan att ha ordinarie priser inlagda på dina produkter, annars kan du inte återgå till ordinarie pris efteråt.
  • Tag alltid en export på produkterna som backup innan du använder den så att om något går galet är det lätt att återskapa.

Vi vill även passa på och slå ett slag för segmenteringsfunktionen där du själv kan filtrera fram kunder som handlat ett visst antal gånger eller som köpt en viss produkt mellan två valda datum och få ut datat som en csvfil. På så sätt kan du sedan enkelt göra riktade utskick i ditt nyhetsbrevsprogram.