Kodmyran bjuder sina kunder på GDPR utbildning

Det är nu mindre än ett år kvar tills GDPR, de nya dataskyddsreglerna inom EU, träder i kraft. För att hjälpa dig som är kund hos oss på Kodmyran att förbereda dig på bästa sätt bjuder vi dig på en grundläggande utbildning inom GDPR i samarbete med It-säkerhetsbolaget. Det är mycket viktigt att du som ehandlare känner till och följer GDPR lagen då böter på upp till 4 % av årsomsättningen kan utdömas för de som inte har koll och missköter sina uppgifter.

I samband med utbildningen tänkte vi också bjuda på en liten kundmiddag på kvällen för de kunder som vill stanna kvar, och dagen före och efter utbildningen finns vi tillgängliga för långväga kunder som vill boka in möten och träffa oss och diskutera sin e-handel

Utbildningen kommer att hållas på Hotell Knaust den 18e oktober i Sundsvall med start 10.00.
Mer information skickas ut närmare utbildningen

OBS Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Anmäl dig redan i dag! Skicka din anmälan i ett mail till katrin@kodmyran.se